INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

MED GUSTAF MÖLLER

VD och inspirationsföreläsare

Huvudansvar för kundrelationer, marknadsföring och ledningsarbete. Fyra års universitetsstudier inom Coaching and Sports Management vid Linnéuniversitetet och University of Minnesota Duluth.

REFERENSER

Utmaning
Vi hade bokat två utbildningsdagar för våra 100 medarbetare och ville ha en föreläsning som gav något till individen och samtidigt fyllde alla med energi.

Lösningen
Gustaf anpassade inspirationsföreläsningen efter vår tidsram och såg till att den innehöll exempel som man kunde koppla till både jobbet och det privata.

Resultatet
Vi kände direkt hur energin höjdes i rummet och snacket fortsatte inte bara under dagen utan även efteråt. Alla medarbetare blev mycket nöjda!

Peter Kabbenäs, Enhetschef på Kronofogden

 

KONTAKTINFORMATION

010-5164516
info@kryast.se

OM INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGEN

Som entreprenör, ledare, pappa, make och människa har jag insett att det lätta inte alltid är så lätt. Att det som känns motiverande inte alltid blir av. Och att man behöver stanna upp för att få till en förändring. I den här föreläsningen får du åka med på en resa genom beteendevetenskap och verkliga erfarenheter. Du kommer få möjlighet att själv delta genom egen reflektion och dialog med andra som är på plats för att i slutet lämna med mer energi, djupare insikter och några konkreta verktyg att ta med dig hem!

INNEHÅLL

• Exempel på metoder för ökad motivation både privat och i jobbet

• Enkla knep för er som vill förändra ett beteende

• Vetenskapliga teoirier på ett roligt och lättförståeligt sätt

•·Träffande exempel från vårt vardagsliv

• En energifylld motivationsföreläsning som utmanar invanda mönster

TID

60-120 min

PLATS

Växjö eller Kristianstad med omnejd eller enligt överenskommelse

PRIS

7500 kr
Kostnader för eventuell lokalhyra tillkommer.

ERFARENHETER OCH REFERENSER

Visma, Deloitte, PWC, Ljungby kommun, KARISMA, Växjö kommun, Kronofogden m.fl.

ÖVRIGT

Alla priser är exklusive moms och kostnader för lokal, resa, kost och logi vid arbete på annan ort. 7 % av kostnaden består om avbokning sker tidigare än 2 veckor innan det bestämda datumet, 50 % om avbokning sker mindre än 2 veckor innan det bestämda datumet. 30 dagars betalningsvillkor.