Hälsoföreläsning Växjö och Kristianstad

MED IKA LÖNN

Idrotts- och hälsopedagog
Utbildare inom hälsopromotion och hälsofrämjande levnadsvanor med lång erfarenhet från olika organisationer.

Kryast beläget i Växjö och Kristianstad erbjuder en inspirerande och tänkvärd hälsoföreläsning. Vi matas ständigt med information om vad vi bör undvika att äta och vilken diet som snabbast ska få oss att gå ner i vikt. Att istället titta på vad vi kan lägga till i kosten eller äta mer av för att främja hälsan och må bättre, är mer intressant. I denna inspirerande hälsoföreläsning om friskvård fokuserar vi på hållbara matvanor, där aktuell fakta och forskning på ett enkelt sätt landar i ditt kök.

Boka gärna vår hälsoföreläsning med fokus kring friskvård och hälsa i Växjö och Kristianstad med omnejd.

Tel: 010-5164516        E-post: info@kryast.se

• Vad behöver kroppen?
• Smarta val i vardagen
• Mat och måltider
• Ät med alla sinnen

Tid
90-120 minuter
Pris
8500 kr ex moms och eventuell lokalhyra
Kostnader för eventuell lokalhyra tillkommer.
Plats
Växjö och Kristianstad med omnejd eller enligt överenskommelse

Region Kronoberg, Linnéuniversitetet, Allbohus AB, Visma

Alla priser är exklusive moms och kostnader för lokal, resa, kost och logi. Fri avbokning fram till 3 månader innan det bestämda datumet. 7 % av kostnaden består om avbokning sker tidigare än 2 veckor innan det bestämda datumet, 50 % om avbokning sker mindre än 2 veckor innan det bestämda datumet. 30 dagars betalningsvillkor med dröjsmålsränta som påföljd vid sena betalningar. Vid sjukdom från vår sida ersätts kunden med ett nytt tillfälle för halva priset. Offerten är giltig i 60 dagar från att den skickades och vi förbehåller oss rätten att tacka nej till leverans om skäl finns för detta.

I denna tjänst kommer ni jobba med följande nycklar:

Hälsa & sjukfrånvaro

VÅR AMBITION MED HÄLSOFÖRELÄSNING

Kryast i Växjö och Kristianstad genomför en hälsoföreläsning som strävar efter att uppmuntra och inspirera till sunda och hälsofrämjande levnadsvanor. Tillfället utgår ifrån vad kroppen behöver och ger tips kring smarta val i vardagen.  Ta del av råd kring friskvård, näringsrik mat och måltider du mår bra av. Vi lägger fokus på ditt välmående, när du går härifrån ska du känna att du har förutsättningar och verktyg för att utvecklas.

KONTAKTA OSS – HÄLSOFÖRELÄSNING

Kryast i Växjö och Kristianstad genomför en inspirerande, tänkvärd och energigivande föreläsning om friskvård och hälsa. Våga ta steget, var medveten och gör aktiva val som du mår bra av. Låter detta intressant för ditt företag eller din organisation? Varmt välkomna att kontakta oss!

Tid:

90-120 minuter

Pris:

8500 kr ex moms

Kontakta oss här vid frågor och bokningar

UTMANINGEN:
Utmaningar i arbetsgruppen med ett behov av att förstå hur grupper utvecklas och hur den enskilde medarbetaren kan bidra!
LÖSNINGEN:
I samarbete med Kryast planerade vi och genomförde ett utvecklingsarbete i vilket Kryast genomförde en teamutbildning för ledare och medarbetare.
RESULTATET:
Under sin halvdag lyckades Kryast trycka på exakt de knappar vi behövde för att komma vidare. Tre månader senare är vår arbetsmiljö bättre med ett öppnare och mer positivt klimat!

SARA ERIXON
Avdelningschef | Vårdadministration Onkologkliniken Växjö
LINA KARLSSON
Avdelningschef | MEC vårdadministration

UTMANINGEN:
Vi hade bokat två utbildningsdagar för våra 100 medarbetare och ville ha en föreläsning som gav något till individen och samtidigt fyllde alla med energi.
LÖSNINGEN:
Gustaf anpassade inspirationsföreläsningen efter vår tidsram och såg till att den innehöll exempel som man kunde koppla till både jobbet och det privata.
RESULTATET:
Vi kände direkt hur energin höjdes i rummet och snacket fortsatte inte bara under dagen utan även efteråt. Alla medarbetare blev mycket nöjda!

PETER KABBENÄS
Enhetschef på Kronofogden

UTMANINGEN:
I samband med implementering av ny värdegrund sökte vi stöd hos Kryast i Sverige AB för att få konkreta tips och stöd i hur vi kan göra den nya värdegrunden levande i verksamheten.
LÖSNINGEN:
Tillsammans med Kryast hade vi en heldags workshop i aktivt värdegrundsarbete, där vi fokuserade på hur värdegrunden bli till stöd i medarbetarens vardag.
RESULTATET:
Värdegrundsarbetet är en process och vi fick i flera praktiska moment nyttig kunskap om hur värderingar blir levande i verksamheten. Är man dessutom i en grupp är det viktigt att man får diskutera och sätta ord på vad man tycker och känner. Det ger en större förståelse och därmed större respekt för varandra.


BERIT JUHLIN-BUNN
Förskolechef Växjö kommun

UTMANINGEN:
Efter en konferens med späckat innehåll ville vi avsluta dagen med något som gav glädje och energi till hela gruppen. Målet var också att teama som grupp då vi kom från olika kontor.
LÖSNINGEN:
Kryast styrde under 2 timmar upp en lättsam aktivitet i ett spännande format, där alla kunde delta utefter sina egna förutsättningar.
RESULTATET:
Mästarnas mästare var precis vad vi efterlyste, med ett härligt engagemang ifrån alla medarbetare.


CAROLINE LEIFSSON
PWC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vår nyhetsbrev | info@kryast.se | 010-5164516

Du är nu registrerad!