Kickoff/konferensaktivitet Växjö

MED VIKTORIA CARLSSON

Aktivitetssamordnare
Tio års erfarenhet av ledande positioner inom olika verksamheter och organisationer. Utbildad inom ledarskap, samtalsteknik samt UGL utbildad.

Kryast i Växjö erbjuder en kickoff eller konferensaktivitet skräddarsytt för er organisation. Mästarnas mästare bidrar till att skapa goda tillstånd och ger förutsättningar för att stärka Era relationer på din arbetsplats.

Mästarnas mästare är en utvecklande och rolig lagtävling där ni får prova på grenar inspirerade av TV-succén Mästarnas Mästare. Grenarna bjuder på en härlig mix av utmaningar, vilka ställer krav på gruppens samarbete, kommunikations- och problemlösningsförmåga. Varje lag anpassar sin laguppställning efter förutsättningarna i den aktuella tävlingen vilket möjliggör ett aktivt deltagande från alla.

Vi finns i Växjö med omnejd och skapar tillsammans en glädjefull och minnesvärd dag. Blir ni nyfikna att utmana er arbetsplats?

Tel: 010-5164516        E-post: info@kryast.se

• En rolig personalaktivitet fylld med glädje och energi.

• Aktiviteter som utmanar både individen och gruppens samarbetsförmåga.

• Chansen att få prova på grenar inspirerade av TV-succén Mästarnas mästare.

• En lagtävling där alla kan vara med och bidra efter egen förmåga.

Tid
Ca 2 timmar
Pris
1-40 personer 495 kr/person Från person 41 – 450 kr/person
Minsta debitering 7500 kr
Plats
Våra samarbetspartners / Bäckaskog slott / Öjaby Herrgård / Kosta Boda Art Hotel / Asa Herrgård / PM & VÄNNER

Vill ni vara på en annan plats? Vi har genomfört aktiviteten i allt från skolor till butiker! Mot en rekognoseringsavgift på 1750 kr ex moms ser vi till att det funkar där ni vill vara. Hör gärna av er med era önskemål.

IKEA, IV produkt, Helsa, Kriminalvården, Renhållningen Kristianstad, Växjö kommun, Lessebo kommun, Olofströmshus, Karlshamnsbostäder, Allt i plåt, Joncon, PWC, Max hamburgerrestauranger, Siemens m.fl.

Alla priser är exklusive moms och kostnader för lokal, resa, kost och logi. Fri avbokning fram till 3 månader innan det bestämda datumet. 7 % av kostnaden består om avbokning sker tidigare än 2 veckor innan det bestämda datumet, 50 % om avbokning sker mindre än 2 veckor innan det bestämda datumet. Reseersättning med 39 kr/mil samt ett researvode på resor över 10 mil t o r tillkommer vid leverans och rekognosering på annan plats än hos våra samarbetspartners. 30 dagars betalningsvillkor med dröjsmålsränta som påföljd vid sena betalningar. Vid sjukdom från vår sida ersätts kunden med ett nytt tillfälle för halva priset. Offerten är giltig i 60 dagar från att den skickades och vi förbehåller oss rätten att tacka nej till leverans om skäl finns för detta.

I denna tjänst kommer ni jobba med följande nycklar:

Hälsa & sjukfrånvaro

VÅR AMBITION MED EN KICKOFF & KONFERENSAKTIVITET

Kryast i Växjö strävar efter att skapa en rolig kickoff eller konferensaktivitet som ger energi. Vidare syftar våra aktiviteter till att utmana såväl individen som gruppens samarbetsförmåga. Vi ser till att ge ert företag eller organisation chansen att prova på vår variant av TV-succén Mästarnas Mästare. Dessutom är det en lagtävling som utgår från alla medarbetares olika förutsättningar, du är helt enkelt med och deltar efter din egen förmåga. Kryast i Växjö ser fram emot en kickoff eller konferensaktivitet tillsammans med er arbetsplats.

KONTAKTA OSS

Är du nyfiken och intresserad av vår konferensaktivitet eller kickoffaktivitet kontakta oss gärna. Kryast är beläget i Växjö och hjälper företag och organisationer i närliggande område. Vi har gedigen erfarenhet och kompetens. Kryast ser fram emot att arbeta tillsammans med er.

Tid:

Ca 2 timmar

Pris:

1-40 personer 495 kr/person
Från person 41 – 450 kr/person
Minsta debitering 7500 kr

Kontakta oss här vid frågor och bokningar

UTMANINGEN:
Utmaningar i arbetsgruppen med ett behov av att förstå hur grupper utvecklas och hur den enskilde medarbetaren kan bidra!
LÖSNINGEN:
I samarbete med Kryast planerade vi och genomförde ett utvecklingsarbete i vilket Kryast genomförde en teamutbildning för ledare och medarbetare.
RESULTATET:
Under sin halvdag lyckades Kryast trycka på exakt de knappar vi behövde för att komma vidare. Tre månader senare är vår arbetsmiljö bättre med ett öppnare och mer positivt klimat!

SARA ERIXON
Avdelningschef | Vårdadministration Onkologkliniken Växjö
LINA KARLSSON
Avdelningschef | MEC vårdadministration

UTMANINGEN:
Vi hade bokat två utbildningsdagar för våra 100 medarbetare och ville ha en föreläsning som gav något till individen och samtidigt fyllde alla med energi.
LÖSNINGEN:
Gustaf anpassade inspirationsföreläsningen efter vår tidsram och såg till att den innehöll exempel som man kunde koppla till både jobbet och det privata.
RESULTATET:
Vi kände direkt hur energin höjdes i rummet och snacket fortsatte inte bara under dagen utan även efteråt. Alla medarbetare blev mycket nöjda!

PETER KABBENÄS
Enhetschef på Kronofogden

UTMANINGEN:
I samband med implementering av ny värdegrund sökte vi stöd hos Kryast i Sverige AB för att få konkreta tips och stöd i hur vi kan göra den nya värdegrunden levande i verksamheten.
LÖSNINGEN:
Tillsammans med Kryast hade vi en heldags workshop i aktivt värdegrundsarbete, där vi fokuserade på hur värdegrunden bli till stöd i medarbetarens vardag.
RESULTATET:
Värdegrundsarbetet är en process och vi fick i flera praktiska moment nyttig kunskap om hur värderingar blir levande i verksamheten. Är man dessutom i en grupp är det viktigt att man får diskutera och sätta ord på vad man tycker och känner. Det ger en större förståelse och därmed större respekt för varandra.


BERIT JUHLIN-BUNN
Förskolechef Växjö kommun

UTMANINGEN:
Efter en konferens med späckat innehåll ville vi avsluta dagen med något som gav glädje och energi till hela gruppen. Målet var också att teama som grupp då vi kom från olika kontor.
LÖSNINGEN:
Kryast styrde under 2 timmar upp en lättsam aktivitet i ett spännande format, där alla kunde delta utefter sina egna förutsättningar.
RESULTATET:
Mästarnas mästare var precis vad vi efterlyste, med ett härligt engagemang ifrån alla medarbetare.


CAROLINE LEIFSSON
PWC