Må bra som chef

Gustaf Möller

VD och inspirationsföreläsare

Huvudansvar för kundrelationer, marknadsföring och ledningsarbete. Fyra års universitetsstudier inom Coaching and Sports Management vid Linnéuniversitetet och University of Minnesota Duluth.

KONTAKTINFORMATION

010-5164516
info@kryast.se

FÖLJ OSS PÅ

Medarbetarskap

Du ligger i soffan och gör ingenting. Det är då den kommer likt en våg som sköljer över dig – Insikten. En känsla sprids genom hela din kropp. Allt känns så självklart. Du vet vad du behöver göra.

När man är ledig får man tid att reflektera. Man får perspektiv på saker och ting. Ett perspektiv som många gånger göms undan bakom vardagens skygglappar. Det är lätt att drunkna i ett hav av måsten och rutiner, framförallt som ledare där man ofta har förväntningar på sig både från medarbetare och ledning/ägare.

Hur ofta planerar du in återhämtning för dig själv i ledarskapet? Tid då du får sitta ostört med dina tankar. Tid för att fylla på med energi till dig själv, energi som ska göra att du håller hela ditt arbetsliv. Och dessutom har njutit på vägen.

Leonardo da Vinci ska ha sagt: ”När stora genier gör som minst är de som mest aktiva”. Vårda det geniet. Låt det få utrymme i din kalender så den kan betala tillbaka med en massa härliga idéer. För paradoxalt nog visar det sig att återhämtning inte bara främjar din hälsa. Det gör dig mer effektiv på jobbet också! Svårt att argumentera bort den kombinationen!

 

Gustaf Möller
VD, Kryast i Sverige AB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vår nyhetsbrev | info@kryast.se | 010-5164516

Du är nu registrerad!