SJÄLVLEDARSKAP

Viktoria Carlsson

Personlig utveckling

Tio års erfarenhet av ledande positioner inom olika typer av verksamheter och organisationer. Utbildad inom ledarskap, samtalsteknik, UGL.

KONTAKTINFORMATION

010-5164516
info@kryast.se

FÖLJ OSS PÅ

Medarbetarskap

Medarbetarna är pusselbitarna i organisationen och verksamheten.

För att medarbetarna ska hitta sin plats i pusslet behöver de arbeta med sin personliga utveckling, att de vet hur de reagerar, agerar och beter sig i de situationer som de hamnar i. Steg ett i att arbeta med sig själv är att hitta konturen på sin pusselbit och vilka färger den har för att kunna leda sig själv.

Läs mer om självledarskap på https://www.selfleadership.com/what-is-self-leadership/ När medarbetarna har hittat konturen på sin bit och vet vilka färger den har finns förutsättningar för att utveckla gruppledarskap. Steg två är att leda sig själv i relation till andra, att kunna samarbeta, kommunicera och lösa problem tillsammans med kollegor och medarbetare.

Medarbetarens personliga utveckling påverkar hela pusslet. En medarbetare som har en mening och ett mål i sitt liv blir mer målmedveten i sitt arbete. En medarbetare som hanterar stress blir mer effektiv i sitt arbete. En medarbetare som utvecklar sitt självförtroende och sin självmedvetenhet blir engagerad och handlingskraftig.

Sammanfattningsvis påverkar medarbetarens personliga utveckling möjligheterna för att få ihop pusselbitarna till en fantastisk bild som strålar av glädje, engagemang och gemenskap- energi helt enkelt!

Viktoria Kryast

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vår nyhetsbrev | info@kryast.se | 010-5164516

Du är nu registrerad!