Stresshantering Växjö och Kristianstad

MED IKA LÖNN

Idrotts- och hälsopedagog
Utbildare inom hälsopromotion och hälsofrämjande levnadsvanor med lång erfarenhet från olika organisationer.

Kryast erbjuder en föreläsning om stresshantering i Växjö och Kristianstad med omnejd. Det finns stressorer i vår vardag som påverkar oss på olika sätt. Vi rör oss mellan olika arenor och olika roller och det vi upplever på jobbet följer ibland med oss hem och vice versa. Stress uppstår i obalansen mellan krav och kontroll – belastning och resurser. Att förstå vad stress är, hur vi påverkas och vad vi kan göra för att bemästra vardagsstressen, är en god hälsofrämjande investering. I föreläsningen med Ika Lönn får ni konkreta och jordnära vardagsexempel som är enkla att ta till sig oavsett förkunskaper. Ta gärna en kontakt med oss så anpassar vi tillsammans med er innehållet så att det ska passa just er grupp.

Vi finns i Växjö och Kristianstad med omnejd och hjälper arbetsplatser med stresshantering.

Tel: 010-5164516        E-post: info@kryast.se

Vad är stress?
Vad händer i kroppen och hur påverkas vi?
Copingstrategier – Exempel på metoder för att bemästra stress?
Jordnära exempel som alla kan förstå och ta till sig

Tid
Föreläsning: 1-2 h
Workshop: 3-4 h
Pris
Föreläsning 8500 kr eller Workshop 11500 kr
Eventuell lokalhyra tillkommer Kostnader för eventuell lokalhyra tillkommer.
Plats
Växjö och Kristianstad med omnejd eller enligt överenskommelse

Region Kronoberg, Linnéuniversitetet, Allbohus AB, Växjö kommun mfl.

Alla priser är exklusive moms och kostnader för lokal, resa, kost och logi. Fri avbokning fram till 3 månader innan det bestämda datumet. 7 % av kostnaden består om avbokning sker tidigare än 2 veckor innan det bestämda datumet, 50 % om avbokning sker mindre än 2 veckor innan det bestämda datumet. 30 dagars betalningsvillkor med dröjsmålsränta som påföljd vid sena betalningar. Vid sjukdom från vår sida ersätts kunden med ett nytt tillfälle för halva priset. Offerten är giltig i 60 dagar från att den skickades och vi förbehåller oss rätten att tacka nej till leverans om skäl finns för detta.

I denna tjänst kommer ni jobba med följande nycklar:

Hälsa & sjukfrånvaro

VÅR AMBITION MED STRESSHANTERING

Kryast i Växjö och Kristianstad hjälper dig och din grupp att bli mer medvetna om stress och ger er samtidigt verktyg för stresshantering. Vi ser alltid till att fokusera på det som redan fungerar i verksamheten och på aktiviteter som leder till hållbara resultat. Kryast strävar efter att gruppen ska stödja och måna om varandras välbefinnande. Aktiviteterna planeras och utförs med ambitionen att skapa en känsla av sammanhang och tillhörighet. Allt för att främja en helhet. Viktigt för oss är att utföra insatser som ser till att verka förebyggande och främjande. Arbetar vi med stresshantering kontinuerligt skapas också förutsättningar för hälsa och hållbarhet. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att du som individ ska ha kunskap, vilja och ta eget ansvar över din hälsa.

KONTAKTA OSS – STRESSHANTERING

Är ni nyfikna och intresserad av vår stresshantering, tveka inte att höra av er. Vi välkomnar alla frågor och funderingar. Tillsammans vill vi förbättra hälsan hos alla individer Kontakta Kryast i Växjö eller Kristianstad så skräddarsyr vi ett upplägg med stresshantering som passar dig och din organisation. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er.

Tid:

Föreläsning: 1-2 h / Workshop: 3-4 h

Pris:

Föreläsning 8500 kr eller Workshop 11500 kr

Kontakta oss här vid frågor och bokningar

UTMANINGEN:
Utmaningar i arbetsgruppen med ett behov av att förstå hur grupper utvecklas och hur den enskilde medarbetaren kan bidra!
LÖSNINGEN:
I samarbete med Kryast planerade vi och genomförde ett utvecklingsarbete i vilket Kryast genomförde en teamutbildning för ledare och medarbetare.
RESULTATET:
Under sin halvdag lyckades Kryast trycka på exakt de knappar vi behövde för att komma vidare. Tre månader senare är vår arbetsmiljö bättre med ett öppnare och mer positivt klimat!

SARA ERIXON
Avdelningschef | Vårdadministration Onkologkliniken Växjö
LINA KARLSSON
Avdelningschef | MEC vårdadministration

UTMANINGEN:
Vi hade bokat två utbildningsdagar för våra 100 medarbetare och ville ha en föreläsning som gav något till individen och samtidigt fyllde alla med energi.
LÖSNINGEN:
Gustaf anpassade inspirationsföreläsningen efter vår tidsram och såg till att den innehöll exempel som man kunde koppla till både jobbet och det privata.
RESULTATET:
Vi kände direkt hur energin höjdes i rummet och snacket fortsatte inte bara under dagen utan även efteråt. Alla medarbetare blev mycket nöjda!

PETER KABBENÄS
Enhetschef på Kronofogden

UTMANINGEN:
I samband med implementering av ny värdegrund sökte vi stöd hos Kryast i Sverige AB för att få konkreta tips och stöd i hur vi kan göra den nya värdegrunden levande i verksamheten.
LÖSNINGEN:
Tillsammans med Kryast hade vi en heldags workshop i aktivt värdegrundsarbete, där vi fokuserade på hur värdegrunden bli till stöd i medarbetarens vardag.
RESULTATET:
Värdegrundsarbetet är en process och vi fick i flera praktiska moment nyttig kunskap om hur värderingar blir levande i verksamheten. Är man dessutom i en grupp är det viktigt att man får diskutera och sätta ord på vad man tycker och känner. Det ger en större förståelse och därmed större respekt för varandra.


BERIT JUHLIN-BUNN
Förskolechef Växjö kommun

UTMANINGEN:
Efter en konferens med späckat innehåll ville vi avsluta dagen med något som gav glädje och energi till hela gruppen. Målet var också att teama som grupp då vi kom från olika kontor.
LÖSNINGEN:
Kryast styrde under 2 timmar upp en lättsam aktivitet i ett spännande format, där alla kunde delta utefter sina egna förutsättningar.
RESULTATET:
Mästarnas mästare var precis vad vi efterlyste, med ett härligt engagemang ifrån alla medarbetare.


CAROLINE LEIFSSON
PWC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vår nyhetsbrev | info@kryast.se | 010-5164516

Du är nu registrerad!