Teambuildingaktivtet Växjö och Kristianstad

MED ANDREAS BENGTSSON

ANSVARIG PERSONALAKTIVITETER
Kandidatexamen inom Coaching och Sport Management, utbildad idrottspsykologisk rådgivare vid Bosön och grundutbildad inom KBT. Erfarenhet som projektledare med lång erfarenhet av ledarskap, främst inom idrotten.

BACKPACKER

Kryast finns i Växjö och Kristianstad där vi erbjuder företagsaktiviteter med fokus på energi, glädje och gemenskap. Backpacker kom till eftersom vi ville skapa en upplevelsebaserad företagsaktivitet där man fick känslan av att resa genom världen. I denna spännande lagtävling ställs ni inför varierande utmaningar i form av att knäcka koder, bygga soltempel och transportera radioaktivt avfall. Besöken på de olika världsdelarna bjuder på en härlig mix av utmaningar, vilka ställer krav på gruppens samarbete, kommunikations- och problemlösningsförmåga.

Hör av er till oss om ni är intresserad av en rolig företagsaktivitet i Växjö och Kristianstad med omnejd!

Tel: 010-5164516        E-post: info@kryast.se

  • En rolig gruppaktivitet fylld med glädje, fantasi och energi
  • Tävlingar som utmanar såväl individen som gruppens samarbetsförmåga
  • Chansen att i sinnet resa jorden runt och lära sig något nytt om de platser ni besöker.
  • En aktivitet där alla kan delta utifrån sina förutsättningar
  • Gemensam final med pris till ”Årets backpackers”!

Tid
Ca 2 h

Pris
1-40 personer 495 kr/person Från person 41 – 450 kr/person
Minsta debitering 7500 kr

Plats
Våra samarbetspartners / Bäckaskog slott / Öjaby Herrgård / Kosta Boda Art Hotel / Asa Herrgård / PM & VÄNNER / Kristianstad Arena

Vill ni vara på en annan plats? Vi kan anpassa aktiviteten till de flesta miljöer! Mot en rekognoseringsavgift på 1750 kr ex moms ser vi till att det funkar där ni vill vara. Hör gärna av er med era önskemål.

Växjö kommun m.fl.

Alla priser är exklusive moms och kostnader för lokal, resa, kost och logi. Fri avbokning fram till 3 månader innan det bestämda datumet. 7 % av kostnaden består om avbokning sker tidigare än 2 veckor innan det bestämda datumet, 50 % om avbokning sker mindre än 2 veckor innan det bestämda datumet. Reseersättning med 45 kr/mil samt ett researvode på resor över 10 mil t o r tillkommer vid leverans och rekognosering på annan plats än hos våra samarbetspartners. 30 dagars betalningsvillkor med dröjsmålsränta som påföljd vid sena betalningar. Vid sjukdom från vår sida ersätts kunden med ett nytt tillfälle för halva priset. Offerten är giltig i 60 dagar från att den skickades och vi förbehåller oss rätten att tacka nej till leverans om skäl finns för detta.

I denna tjänst kommer ni jobba med följande nycklar:

Hälsa & sjukfrånvaro

VÅR AMBITION MED EN TEAMBUILDINGAKTIVITET

Kryast i Växjö och Kristianstad vill erbjuda teambuidlingaktiviteter som utmanar er organisation på ett roligt och minnesvärt sätt. Vi tror att lönsamhet kommer ur det friska och att detta leder till framgångsrika arbetsplatser. Våra företagsaktiviteter kommer inspirera och få ert team att känna den goa energi som man får efter att ha genomfört en aktivitet med oss. Tillsammans arbetar vi för att skapa ett öppnare och mer positivt arbetsklimat.

KONTAKTA OSS – TEAMBUILDINGAKTIVITET

Är du nyfiken och intresserad av vår företagsaktivitet, tveka inte att höra av dig. Kryast erbjuder företagsaktiviteter för såväl stora som små organisationer i Växjö och Kristianstad med omnejd. Kontakta oss för mer information. Varmt välkomna!

Tid:

Ca 2 h

Pris:

1-40 personer 495 kr/person
Från person 41 – 450 kr/person
Minsta debitering 7500 kr

Kontakta oss här vid frågor och bokningar

UTMANINGEN:
Utmaningar i arbetsgruppen med ett behov av att förstå hur grupper utvecklas och hur den enskilde medarbetaren kan bidra!
LÖSNINGEN:
I samarbete med Kryast planerade vi och genomförde ett utvecklingsarbete i vilket Kryast genomförde en teamutbildning för ledare och medarbetare.
RESULTATET:
Under sin halvdag lyckades Kryast trycka på exakt de knappar vi behövde för att komma vidare. Tre månader senare är vår arbetsmiljö bättre med ett öppnare och mer positivt klimat!

SARA ERIXON
Avdelningschef | Vårdadministration Onkologkliniken Växjö
LINA KARLSSON
Avdelningschef | MEC vårdadministration

UTMANINGEN:
Vi hade bokat två utbildningsdagar för våra 100 medarbetare och ville ha en föreläsning som gav något till individen och samtidigt fyllde alla med energi.
LÖSNINGEN:
Gustaf anpassade inspirationsföreläsningen efter vår tidsram och såg till att den innehöll exempel som man kunde koppla till både jobbet och det privata.
RESULTATET:
Vi kände direkt hur energin höjdes i rummet och snacket fortsatte inte bara under dagen utan även efteråt. Alla medarbetare blev mycket nöjda!

PETER KABBENÄS
Enhetschef på Kronofogden

UTMANINGEN:
I samband med implementering av ny värdegrund sökte vi stöd hos Kryast i Sverige AB för att få konkreta tips och stöd i hur vi kan göra den nya värdegrunden levande i verksamheten.
LÖSNINGEN:
Tillsammans med Kryast hade vi en heldags workshop i aktivt värdegrundsarbete, där vi fokuserade på hur värdegrunden bli till stöd i medarbetarens vardag.
RESULTATET:
Värdegrundsarbetet är en process och vi fick i flera praktiska moment nyttig kunskap om hur värderingar blir levande i verksamheten. Är man dessutom i en grupp är det viktigt att man får diskutera och sätta ord på vad man tycker och känner. Det ger en större förståelse och därmed större respekt för varandra.


BERIT JUHLIN-BUNN
Förskolechef Växjö kommun

UTMANINGEN:
Efter en konferens med späckat innehåll ville vi avsluta dagen med något som gav glädje och energi till hela gruppen. Målet var också att teama som grupp då vi kom från olika kontor.
LÖSNINGEN:
Kryast styrde under 2 timmar upp en lättsam aktivitet i ett spännande format, där alla kunde delta utefter sina egna förutsättningar.
RESULTATET:
Mästarnas mästare var precis vad vi efterlyste, med ett härligt engagemang ifrån alla medarbetare.


CAROLINE LEIFSSON
PWC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vår nyhetsbrev | info@kryast.se | 010-5164516

Du är nu registrerad!