TILLSAMMANS FÖR HÅLLBARA ARBETSPLATSER

KONTAKTINFORMATION

010-5164516
info@kryast.se

FÖLJ OSS PÅ

Hållbar arbetsplats

TILLSAMMANS FÖR HÅLLBARA ARBETSPLATSER

I Kryast är vi övertygade om att lönsamhet kommer ur det friska! Därför vill vi för andra året i rad uppmärksamma och belöna små och stora insatser som bidrar till att utveckla hållbara arbetsplatser genom att dela ut Kryast priset.

Förra året vann Gustavslundskolan i Växjö som infört daglig rörelse på schemat för alla sina elever och lärare. Detta belönades med 5000 kr att skänka till ett välgörande ändamål samt ett fint inramat diplom att hänga upp på arbetsplatsen.

För att ha chansen att vinna i år behöver du nominera dig själv eller en kollega som gjort något främjande, det vill säga något som bidrar till organisatorisk och social hållbarhet på arbetsplatsen. Det kan till exempel handla om att som hyresvärd bjuda alla sina hyresgäster på nybryggt kaffe varje förmiddag och eftermiddag. Gott, socialt och ett perfekt avbrott. Det kan också exempelvis handla om ett lyckat värdegrundsarbete eller en lyckad hälsoaktivitet.

Strunta i jante och mejla in allt bra ni gör. Bra saker är till för att spridas!

Nomineringar skickas hur ni vill, t ex genom ett mejl, sociala medier eller bara genom att prata med någon av oss som ni känner. Inget annat krav på nomineringen än att vi förstår vad man har gjort och vem som har gjort det!

Vinnaren kommer utses av en jury från Kryast och delas ut i samband med höstens seminarium i Växjö eller Kristianstad.

Nomineringen behöver vara inne senast onsdag den 25 september.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vår nyhetsbrev | info@kryast.se | 010-5164516

Du är nu registrerad!