Värdegrundsarbete Växjö och Kristianstad

MED MARIA KARLSSON

Organisations- och ledarskapsutvecklare.
Över 10 års erfarenhet som chef i små och stora organisationer, på både operativ och strategisk nivå.

Kryast beläget i Växjö och Kristianstad har utvecklat en workshop om värdegrundsarbete. Vad är det som gör att man känner sig inspirerad och motiverad på sin arbetsplats och i övriga livet? Vad gör oss yrkesstolta? Och hur kan vi genom en levande värdegrund öka vår motivation och känsla av meningsfullhet? Maria Karlsson tar med er på en energifylld workshop om hur vi lever vår värdegrund, känner yrkesstolthet och når personlig utveckling på jobbet.

Tillsammans skapar vi ett värdegrundsarbete för er organisation i Växjö och Kristianstad med omnejd.

Tel: 010-5164516        E-post: info@kryast.se

• Vetenskapliga teorier blandat med erfarenheter som beteendevetare, ledare och människa.
• Framtagandet av en värdegrund eller arbete med en befintlig
• Praktiska övningar och dialog.
• Metoder för hur värdegrunden går från hyllvärmare till vägledande i vårt dagliga arbete.
• Enkla och konkreta tips på hur vi skapar yrkesstolthet på vår arbetsplats och i vår organisation.
• En glädjefylld workshop som utmanar invanda mönster.

Tid
Halvdag/Heldag
Pris
Halvdag 18 500 kr (en handledare)
Heldag 25 500 kr (en handledare)
Plats
Växjö och Kristianstad med omnejd eller enligt överenskommelse

Växjö kommun m.fl.

Alla priser är exklusive moms och kostnader för lokal, resa, kost och logi. Fri avbokning fram till 3 månader innan det bestämda datumet. 7 % av kostnaden består om avbokning sker tidigare än 2 veckor innan det bestämda datumet, 50 % om avbokning sker mindre än 2 veckor innan det bestämda datumet. 30 dagars betalningsvillkor med dröjsmålsränta som påföljd vid sena betalningar. Vid sjukdom från vår sida ersätts kunden med ett nytt tillfälle för halva priset. Offerten är giltig i 60 dagar från att den skickades och vi förbehåller oss rätten att tacka nej till leverans om skäl finns för detta.

I denna tjänst kommer ni jobba med följande nycklar:

Kommunikation

Delaktighet

VÅR AMBITION MED VÄRDEGRUNDSARBETE

Kryast i Växjö och Kristianstad genomför en inspirerande, tänkvärd och lärorik workshop om värdegrundsarbete. Vi strävar efter att ta fram en ny värdegrund eller utveckla er befintliga värdegrund. Tillfället förser er med praktiska övningar och dialoger, dessutom ser vi till att ni aktivt arbetar med er värdegrund i det dagliga arbetet. Med hjälp av konkreta tips skapar vi förutsättningar för yrkesstolthet bland era medarbetare. Naturligtvis kombineras workshopen med både värdegrundsarbete och glädje.

KONTAKTA OSS – VÄRDEGRUNDSARBETE

Vill er organisation i Växjö eller Kristianstad med omnejd tillsammans med Kryast utveckla ert värdegrundsarbete. Det är dags att gå från teori till aktiv handling, ert värdegrundsarbete ska genomsyra hela er organisation. Vi ser fram emot att arbeta med er. Varmt välkomna!

 

Tid:

Halvdag/Heldag

Pris:

Halvdag 18 500 kr (en handledare)
Heldag 25 500 kr (en handledare)

Kontakta oss här vid frågor och bokningar

UTMANINGEN:
Utmaningar i arbetsgruppen med ett behov av att förstå hur grupper utvecklas och hur den enskilde medarbetaren kan bidra!
LÖSNINGEN:
I samarbete med Kryast planerade vi och genomförde ett utvecklingsarbete i vilket Kryast genomförde en teamutbildning för ledare och medarbetare.
RESULTATET:
Under sin halvdag lyckades Kryast trycka på exakt de knappar vi behövde för att komma vidare. Tre månader senare är vår arbetsmiljö bättre med ett öppnare och mer positivt klimat!

SARA ERIXON
Avdelningschef | Vårdadministration Onkologkliniken Växjö
LINA KARLSSON
Avdelningschef | MEC vårdadministration

UTMANINGEN:
Vi hade bokat två utbildningsdagar för våra 100 medarbetare och ville ha en föreläsning som gav något till individen och samtidigt fyllde alla med energi.
LÖSNINGEN:
Gustaf anpassade inspirationsföreläsningen efter vår tidsram och såg till att den innehöll exempel som man kunde koppla till både jobbet och det privata.
RESULTATET:
Vi kände direkt hur energin höjdes i rummet och snacket fortsatte inte bara under dagen utan även efteråt. Alla medarbetare blev mycket nöjda!

PETER KABBENÄS
Enhetschef på Kronofogden

UTMANINGEN:
I samband med implementering av ny värdegrund sökte vi stöd hos Kryast i Sverige AB för att få konkreta tips och stöd i hur vi kan göra den nya värdegrunden levande i verksamheten.
LÖSNINGEN:
Tillsammans med Kryast hade vi en heldags workshop i aktivt värdegrundsarbete, där vi fokuserade på hur värdegrunden bli till stöd i medarbetarens vardag.
RESULTATET:
Värdegrundsarbetet är en process och vi fick i flera praktiska moment nyttig kunskap om hur värderingar blir levande i verksamheten. Är man dessutom i en grupp är det viktigt att man får diskutera och sätta ord på vad man tycker och känner. Det ger en större förståelse och därmed större respekt för varandra.


BERIT JUHLIN-BUNN
Förskolechef Växjö kommun

UTMANINGEN:
Efter en konferens med späckat innehåll ville vi avsluta dagen med något som gav glädje och energi till hela gruppen. Målet var också att teama som grupp då vi kom från olika kontor.
LÖSNINGEN:
Kryast styrde under 2 timmar upp en lättsam aktivitet i ett spännande format, där alla kunde delta utefter sina egna förutsättningar.
RESULTATET:
Mästarnas mästare var precis vad vi efterlyste, med ett härligt engagemang ifrån alla medarbetare.


CAROLINE LEIFSSON
PWC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vår nyhetsbrev | info@kryast.se | 010-5164516

Du är nu registrerad!